-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Marinovaná pikantní žebírka na grilu
Vyzkoušejte marinádu Primofresh Spare Ribs Wiberg a připravte si lahodnou pikantní pochoutku z grilovaných žeber.
Postup:
Vepřová žebra nejprve odblaníme na spodní části, omyjeme a osušíme papírovými ubrousky. Poté žebra potřete z obou stran marinádou a necháme je odležet v chladu na 24 hodin.
Připravte si gril pro nepřímé grilování při teplotě kolem 90 -100 °C. Marinovaná žebra položte na gril a 90 minut grilujte.
Po 90 minutách grilování vyndejte žebírka z grilu, zabalte je do alobalu a dejte zpět na gril, kde je dogrilujte na nepřímém grilování při teplotě 140-150 °C po dobu 90-120 minut v závislosti na velikosti.
Po vyjmutí z alobalu by měla být žebra tak měkká, že je můžete několika jemnými ohyby kleští roztrhnout. Poté je položte na grilovací rošt a nechte je 10 minut grilovat. Jakmile jsou žebírka na grilu hotová, můžete je podávat s hořčicí, křenem, kyselou okurkou a opečeným chlebem.
Ingredience:
- masitá vepřová žebra z boku 5 kg (10 porcí)
- marináda Primofresh Spare Ribs Wiberg / 100g na 1kg žebírek