Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Marinovaná pikantní žebírka na grilu

Vyzkoušejte marinádu Primofresh Spare Ribs Wiberg a připravte si lahodnou pikantní pochoutku z grilovaných žeber.

Postup:

Vepřová žebra nejprve odblaníme na spodní části, omyjeme a osušíme papírovými ubrousky. Poté žebra potřete z obou stran marinádou a necháme je odležet v chladu na 24 hodin.  

Připravte si gril pro nepřímé grilování při teplotě kolem 90 -100 °C. Marinovaná žebra položte na gril a 90 minut grilujte.

Po 90 minutách grilování vyndejte žebírka z grilu, zabalte je do alobalu a dejte zpět na gril, kde je dogrilujte na nepřímém grilování při teplotě 140-150 °C po dobu 90-120 minut v závislosti na velikosti.

Po vyjmutí z alobalu by měla být žebra tak měkká, že je můžete několika jemnými ohyby kleští roztrhnout. Poté je položte na grilovací rošt a nechte je 10 minut grilovat. Jakmile jsou žebírka na grilu hotová, můžete je podávat s hořčicí, křenem, kyselou okurkou a opečeným chlebem.

Ingredience:

 

Zpět na výpis
arrow-up
Čekejte prosím...